چرا دولت قیمت آش رشته و حلیم را دو برابر متداول تعیین کرد؟

چرا دولت قیمت کالاها را بیش از قیمت متداول تعیین می کند؟

دولت، قیمت حلیم و آش رشته از اسفند 1402 را بین 170 تا 200 هزار توامن تعیین نمود.

با وجود مصوب کردن این قیمتها توسط دولت، ولی قیمت متداول فعلی، بطور مثال در دولت آباد تهران، بین 80 تا 100 هزار تومان می باشد.

آیا دولت اشتباهاً این قیمت را تعیین نموده است یا اصرار بر افزایش قیمت ها دارد؟

آیا دولت از این طریق می خواهد سود کاسبها را افزایش دهد تا راحت تر مالیات بگیرد؟

توجه داشته باشیم که افزایش سود کالا، باعث افزایش درآمد کاسبها نمی شود بلکه باعث افزایش اجاره مغازه ها می شود و به جیب صاحب مغازه ها می رود.

آیا کارشناسان قیمت تمام شده نزد دولت، توان لازم را برای این کار ندارند و هر چه از طرف ذینفع های خاص به آنها دیکته می شود را اعلام می کنند؟

این مشکل، تقریباً در قیمت همه کالاها وجود دارد.

بطور مثال، فروشگاههای زنجیره ای از همین اختلاف قیمت واقعی و قیمت مصرف کننده روی کالا استفاده می کنند و تخفیف بسیار زیاد به مشتری می دهند.

هر کدام از مسئولین دولت اگر توانایی کافی را در حوزه مدیریت خود داشته باشند، کسری بودجه دولت و تورم، کاملاً از بین می رفت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

error: Content is protected !!